Stress…

– Idag Ă€r jag in da work.. 🙂 Försov mig imorse.. vaknade typ halv 9 och det Ă€r hemskt dĂ„.. Eftersom jag ska Ă€ta frukost, gĂ„ ut med vovvarna, klĂ€ pĂ„ Liam, duscha och fixa mig :O :O SĂ„ snacka om att jag fick stressa :O Blöö! Men jag hann i tid.. Eller ahh vem mĂ€rker om jag kommer 5 min försent nĂ€r det Ă€r jag som öppnar xD haha..

IgĂ„rkvĂ€ll gick jag ut med vovvarna i en timme 😀 Super skönt.. Men vovvarna var vĂ€ldigt trötta. Haha..

Just nu sitter jag hemma pĂ„ lunch.. 🙂 Gottigt.. Stress, stress… Har en timmes lunch… Jag har lagat mat, gĂ„tt ut med vovvarna, fikat + kaffe xD SĂ„ nu ska jag snart gĂ„ tillbaka till jobbet…

Jag har fĂ„tt grymt mĂ„nga rĂ€kningar :O SUCK SUCK SUCK!!! Bara de rĂ€kningarna jag har fĂ„tt nu gĂ„r tillsammans pĂ„ ca 10 000:- Blöö! HejdĂ„ semesterkassan.. Det jobbigaste Ă€r att alla inte har kommit Ă€nnu.. Ännu mer suck pĂ„ det :O haha Men men..

IkvĂ€ll ska jag iaf bestĂ€lla GRATIS bilder 😀 😀

Aja dax att springa.. xD

Puss&Kram

Kommentera