Godmorgon..

– Faktiskt sĂ„ tyckr jag att jag vaknade i lagom tid 🙂 Vid 9.30.. KĂ€nns ganska okej.. Hoppas ni har sovit gott 😀 Jag har sovit helt underbart..

Jag uppdaterade aldrig igĂ„r.. Det började Ă„ska och blixtra som fasiken, sĂ„ jag stĂ€ngde av all teknik… Lika sĂ„ bra, man vet ju aldrig lixom… Det Ă€r sĂ„ mysigt att somna till Ă„ska och blixtrar, jĂ€tte mysigt att stĂ„ och titta ut ocksĂ„ 🙂 SĂ„ lĂ€nge man slipper att bli blöt…

Hmm.. Idag Àr jag ledig, det Àr verkligen jÀtte trÄkigt vÀder :O :O AssÄ helt Àrligt nu sÄ kÀnns det som att hösten har kommit :O Det Àr ju typ aldrig fint vÀder lÀngre :O :O

Idag ska jag passa pĂ„ att leka med Liam sĂ„ mycket jag bara kan, för ikvĂ€ll lĂ€mnar jag honom till mormor och morfar.. 🙁 🙁 KOmmer inte se min blopp pĂ„ lite mer Ă€n en vecka 🙁

Nu lÀgger jag upp bilder pÄ det som jag handlade igÄr;

– JĂ€tte tuffa solglasögon till Liam 😀 Sen lite höstklĂ€der till mig xD Det ska ju vara jĂ€tte mycket beige i höst, sĂ„ lixom varför inte passa pĂ„? Dock Ă€r jag fett deprimerad över att det har kommit hem sĂ„ mĂ„nga höstklĂ€dskataloger.. :O Vi börjar plocka upp höstskor i skoaffĂ€ren.. Sommaren har ju inte börjat? :O

 

Puss&Kram

 

Kommentera