Vad gör man….

-efter fiket gick vi till Konsum, Liam ville ha chocklad, självklart fick han det, de är ju fredag.. 🙂 jag unnade mig en skvallertidning xD alltid lika skojj..

Läste lite om Victoria beckham, hon har ju precis fått en dotter. Enligt tidningen så bantar hon extremt. Hon vägrar amma… Osv osv.. Hmm faktiskt så tror jag helt klart att tidningen överdriver.. De vill ju ha läsare? + typ alla tidningar överdriver xD det är klart att man ska vara mån om sin kropp.. När man har fött barn så vill man gärna återgå till sin ”gamla” kropp.. Jag kan ju förstå att hon vill träna och förlora sin gravkilon! Vem vill inte det 😮 hmm på tidningen.. Jag gick också ner mina väldigt snabbt… Haha.. Sen att hon inte vill amma är ju upp till henne! Varför ska folk bry sig om hennes val 😮 ärligt talat så kommer inte jag amma mitt andra barn i framtiden.. Varför jag inte ska amma mitt framtida barn tar vi en annan dag :p höhö.. Men men, låt var och en sköta sitt 🙂

Aja.. Liam har sovit ett bra tag nu, så jag har kunnat springa runt och städa mm… Men han vaknade nyss, kanske inte på det bästa humöret, men Ahh xD får se vad man kan göra åt det…

– nu ska jag packa lite till Liam :/ känns lite tungt ändå 🙁

20110722-180004.jpg

20110722-180115.jpg

Kommentera