Godmorgon, äventyr väntar :D

– Eller njaaa, godmiddag låter mer passande xD haha.. nej jag vaknade faktiskt inte nu. Jag har varit vaken sedan typ halv 9… Haha.. Idag är jag ledig, ganska skönt faktiskt… jag har ju jobbat nu 4 dagar i rad, asså det är gått fett snabbt, jag tror jag har kommit in i det igen nu efter semestern xD haha eller efter semestern?? Jag är ju ledig nu i 1 ½ vecka..

– Igår var en väldigt händelserik dag.. :O höhö.. Fick massa roliga samtal av folk…

Efter jobbet så stack jag och Izza till Bromölla för att dumpa lite pengar… Haha, tänk om man hade blivit rånad då xD

– Vi stack hem till mamma&Pappa för att låna deras Br-skor bil, med mormor&morfar hade den… Ohh!!! Där stod ju Alicias moped och bara ropade på mig :O Så JAPP! Vi tog Alicias moped och körde till Bromölla.. haha vilken upplevelse.. Det är två år sedan jag körde moppe..

– Jag passade även på att leka tonåring igen, så jag smällde igen dörren hemma hos mamma&pappa och skrek jääävla idioter.. haha vadå åldersnåjja. ( Det var ingen hemma när jag skrek det xD )

OHH Förresten imorgon åker jag till KRETA 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Min spontana resa..

– Mer om det senare.. Dax att bege sig 😀 Har en hel del att fixa inför imorgon..

Puss&kram

 

Kommentera