Godmorgon…

– jag överlevde gårdagen 🙂 Höhö.. Vadå ångest över att ha sovit såhär länge 😮 aja nu har jag iaf precis tagit ett dopp i poolen.

Ucsh nattställerna är ju öppna till typ 6 här 😮 så det blev en lång natt… Men jag hade skit roligt. Träffade jätte många svenskar 🙂 självklart fick jag massa vänner 🙂

Festerna här är helt galna.. Haha folk står och strippar på bardisken och allt…

Jag dansade iaf massor, men ganska svårt eftersom att alla röker på dansgolvet.. Haha..

Jag började bli trött vid 5, så då bestämde jag mig för att gå hem… Bussarna hade slutat gå 🙁 det är typ en halvtimmes promenad.. Men det var några som stannade vid mig när jag gick, så endast för att jag inte pallade gå så hoppade jag på och åkte med dom… Haha! Lixom vi var 4 st på en moped? Haha…

Nu ska jag sola lite, måste bli brun 🙂 Kanske åka vattenskoter idag 😀

Kommentera