Schteeek..

– godmiddag! Nu har jag tagit mitt dopp i poolen 🙂 det är verkligen så skönt. Man pallar inte vara i solen, haha. Perfekt att bara hoppa i poolen när det blir för varmt..

Igår festade jag också lite. Det var mycket skojj 🙂 festerna är fett vilda. Haha.. Dock var det mååånga små Sthlms braaats.. Typ 15 år och vaskar.. :s iaf så var de grymt galna 😮 ibland känns det som att man är i sverige. Det är hur många svenskar som helst.. Typ alla bartenders på eclipse (uteställe) är svenskar.. De tjänar typ 600:- på en hel dag, typ 15 timmars arbete. 😮 fett dåligt betalt.. Aja! Tur man inte jobbar här..

Igår gick jag in till platania (grannstad) ca 5 km.. Asså fett sjukt 😮 😮 det var en mörk parkering, jag reagerade för att det stod en kille bredvid sin bil, när jag väl kom närmare. Så ser jag honom stå där och RUNKA!!!!!! 😮 galet! Jag blev livrädd, jag var typ där i mörkret aloone! Så jag började springa lite smått.. När jag kommit en bit, så stannar en bil vid mig. Jag tänkte Ohhh räddning 😀

Jag hoppade in i bilen, trots att jag bara hade typ 1 km kvar.. De i bilen var snälla.. Men när vi kom fram till eclipse så körde dom bara förbi 😮 jag blev typ rädd… 😮 frågade vart vi ska. De körde mer och mer, typ 1 mil från stället jag skulle! Tillslut sa jag Ohh stanna, jag måste kissa. Då körde de ner till ett mega mörkt ställe.. Jag sa att min telefon ringde, och att jag måste tillbaka. De körde mig tillbaka… I bilen satt de och pratade om att de skulle komma och ge mig massage och skit.. Jag bara höll med, jag ville inte att de skulle bli arga! Lika så bra att bara prata med.. Lixom dom träffar aldrig mig igen.. Haha ucsh..

Jag kom fram till eclipse, tackade för skjutsen och sprang… Där träffade jag mina svenska tjejjkompisar. Puhh! Sen fick jag en jobbig typ som hängde med mig överallt… Suck… Till slut gick jag från stället till hotellet… Hela låååånga vägen.. Men jag pratade med mamma hela vägen 🙂

Hmm.. Jag har blivit erbjuden massa jobb.. Dejter och massa skit… Men Neej tack!

Nu ska jag ta ett dopp… Jävla långt inlägg 😮

Kommentera