Yeah!

– just nu sitter jag på ”min” uteplats.. Chillar lite efter alla promenader… Snacka om att jag går mycket.. Men det är bra?

Idag har jag shoppat 🙂 ”igen” men faktiskt legat vid poolen i typ 4 timmar 🙂 har ju köpt en luftmadrass, super skönt att ligga på dom i vattnet.. Idag har det varit fett varmt och vindstilla, igår blåste det iaf lite… Höhö.. Typ 35 grader, ganska fint det 🙂 stackars er i Sverige, men enligt infon så har ni haft helt okej väder idag 🙂

Jag har även varit på stranden 🙂 man blir ju så varm 😮 blöö det är så salt, om man ska doppa huvudet så svider det satan i ögonen.. då passade jag även på att gå inom ett beach party 🙂 mycket öööös! Idag har jag sätt väääldigt många celluliter… Folk som strippade där.. Galet!

Buhu 🙁 såg en död hund på vägen innan 🙁 🙁 🙁 alla hundar springer typ lösa här? Ganska läskigt.. Värsta stora hundarna som bara kommer fram sådär?

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska dra in till platania, checka läget 🙂 jag kan ju inte direkt påstå att det känns som en söndag här iaf xD

Hmm!! Jag kan fortfarande Inte lägga in bilder via telefonen 🙁 🙁 måste fixa det.. 🙂

Kommentera