Sommar <3

– Hmm! Jag har varit hemma i typ 1 dag? Det känns redan som att jag har varit hemma i typ 2 månader… fett kallt :O

Hemma bra? borta bäst…?

Liam ligger och sover som en stock i soffan… Sitter och nördar mig bakom datorn.. Alltid lika roligt.. Okej, ärligt nu så är det ganska kul xD jag har ju inte direkt suttit bakom en dator på en hel vecka? Har bara haft mobilen och Ipaden…

Jag vill ha sommar och sol.. Det är ju värsta hösten här i Sverige.. :O Igår va det så kallt så att jag gick med vinterjacka.. xD haha jag är lite galen…

Aii kanske skaffa sig ett liv? Ahh jag borde nog det… Men en sak som är säker! Jag kommer ALDRIG växa upp, jag vill inte växa upp! Föralltid ung<3

– Varför alltid gå runt och vara seriös? Hallå, livet hade ju varit så jäkla tråkigt :O ”Ett gott skratt förlänger livet” Om du vågar vara dig själv, öppen, skämtsam, mänslig så kommer folk uppfatta dig som en glad och positiv person! vad är roligast? En överseriös person som inte kan skämta och som bara kollar snett! hmm.. — Ta mig för den jag är, eller gå till någon annan–

Puss&Kram

Kommentera