Klockan tickar…

– idag har jag jobbat 🙂 skojjigt.. Dock inte lika roligt att gĂ„ upp tidigt xD

Det var en konstig typ som kom fram till mig och gav mig en sd lapp 😼 han den dĂ€r ordföranden skulle tala i sbg… Givetvis kunde jag inte lĂ„ta bli att börja snacka politik med honom! Han gjorde mig arg.. TĂ€nker inte diskutera mina Ă„sikter hĂ€r xD kan ju sĂ€ga sĂ„ mycket som att sd Ă€r inte min grejj..

En annan kul grejj som hÀnde nÀr jag jobbade var att det kom in ett gÀng killar pÄ Br. De hade svennsexa (stavning) haha.. SÄ de ville klippa bort min troslapp ( den som sitter lÀngst upp, dÀr storleken och de stÄr, den som alltid kliar) haha.. Givetvis stÀllde jag upp. Han skulle samla pÄ sÄdana xD haha.. Fett pinsamt att de filmade. XD

Aja nu har jag precis duschat 🙂 sĂ„ skönt, kĂ€nner mig sĂ„ frÀÀÀch 🙂 ska fixa mig lite nu inför kalaset 😀 paket 😀 fick tvĂ„ jĂ€tte fina presenter av izza igĂ„r 😀 😀 visar senare 🙂

Dax för att pudra nÀsan xD

20110806-034314.jpg

20110806-034353.jpg

20110806-034510.jpg

Kommentera