Klockan tickar…

– idag har jag jobbat 🙂 skojjigt.. Dock inte lika roligt att gå upp tidigt xD

Det var en konstig typ som kom fram till mig och gav mig en sd lapp 😮 han den där ordföranden skulle tala i sbg… Givetvis kunde jag inte låta bli att börja snacka politik med honom! Han gjorde mig arg.. Tänker inte diskutera mina åsikter här xD kan ju säga så mycket som att sd är inte min grejj..

En annan kul grejj som hände när jag jobbade var att det kom in ett gäng killar på Br. De hade svennsexa (stavning) haha.. Så de ville klippa bort min troslapp ( den som sitter längst upp, där storleken och de står, den som alltid kliar) haha.. Givetvis ställde jag upp. Han skulle samla på sådana xD haha.. Fett pinsamt att de filmade. XD

Aja nu har jag precis duschat 🙂 så skönt, känner mig så fräääch 🙂 ska fixa mig lite nu inför kalaset 😀 paket 😀 fick två jätte fina presenter av izza igår 😀 😀 visar senare 🙂

Dax för att pudra näsan xD

20110806-034314.jpg

20110806-034353.jpg

20110806-034510.jpg

Kommentera