PUHH!

– Godmorgon.. Eller njaaa… Kanske inte riktigt så illa xD Men jag sov väldigt länge idag.. Typ till 13.30 eller något.. Snacka om att jag behövde sova 🙂 Har ju inte direkt sovit ut efter resan.. Men det har jag verkligen gjort nu 🙂 Äntligen kanske man får tillbaka sina krafter.. 😀 Wiihoo..

Jag har faktiskt hunnit med att städa en hel del, väääldigt lite… Men tro det eller ej jag har tillochmed tittat lite på tv :O :O :O OMG! Jag kollar aldrig på tv.. Visst kanske film då och då.. Men typ aldrig på tv? haha.. Jag är lite udda..

Annars har jag faktiskt inte gjort speciellt mycket, försökt undvika allt som är jobbigt xD .. Tagit det lugnt och kollat runt på min nya dator 😀 Jag älskar den redan.. Min ”gamla” dator, har slutat tycka om mig… Den funkar alltid skit bra när Dogge sitter på den, men när jag använder den så bråkar den bara :O Min ”gamla” dator har sårat mig, så nu ska jag såra den genom att slänga den.. xD Haha njaa, kanske inte riktigt så illa.. Jag ska nog använda den som resedator?

Aja som sagt så är jag väldigt nöjd med gårdagen <3

Bilder på några av mina presenter 🙂

Min nya dator 🙂 Super bra. Fujitsu Lifebook 😀 Den har massa roliga saker som man kan göra 😀 Fick av mamma&pappa 🙂

 Jätte sött och stort kort 😀 😀 var bara tvungen att ta med det 😀

Någon känner mig väldigt bra 😛 Hehe.. Två super fina skal av Izza 😀 <3

Sött guldhalsband av mamma&pappa 🙂

Vitguld ring med en diamant av mormor&morfar 🙂

En söt berlock till mitt armband av Eva-Lotta 🙂

Lite av mina presenter 🙂 Givetvis fick jag massa med pengar + andra saker 😀

Ohh, jag har verkligen saknat spotify :O Har typ nördat det hela dagen.. haha..

Aja.. Liam ligger och sover som en stock bredvid mig xD haha han är bara så söt.. Jag antar att han också är trött efter gårdagen xD Får väl se hur det ska gå inatt… Hmm, men det gör inte så mycket vi alla är ju lediga imorgon 😀 😀 MYS <3

Nu jäkla ska jag dricka kaffe och äta kakor 🙂 kakmonster<3<3

 

Puss&Kram

 

Parfym.se

Kommentera