Godmorgon.. Åka bort?

– Jaha då har man vaknat till liv nu då xD Godmorgon på er älskade människor 😀 Blöö, det känns nästan som att jag skulle kunna gå och lägga mig igen och sovA resten av dagen.. Hmm, varför så trött?? Är det bara jag?

Aja, vi har precis ätit en super god frukost. 😀 Bra start på dagen. YEY!

För ett tag sedan fick jag värsta konstiga samtalet.. Haha! Jag antar att jag ska åka iväg imorgon? haha mer om det senare, jag har faktiskt inte bestämt mig ännu 🙂

Jag kommer att skriva mer om det senare! 🙂

Nu ska jag nog hoppa in i duschen och fräääächa upp mig, sen ner till stan för lite shopping? 😀 Ohh, igår beställde jag massa saker från Hm.com 😀 😀 Sen får jag inte heller glömma att lägga upp det som jag handlade igår 😀

Aii nu får det faktiskt hända något, känns som att jag har fastnat här bakom datorn..

Kanske tar en fika på stan också?? Hmm, värt att fundera på..

Puss&Kram

 

Kommentera