Dagens köp + tidningen..

Trots att jag har jobbat idag så har jag så klart hunnit med att handla 😀

– Lixom det har man alltid tid till?

Om du rullar ner så ser du mig i tidningen xD haha… Sååå söööööt….

Dagis skor till Liam!

Det är ju inte så roligt att ha hans lacoste, DC, ed hardy osv osv på dagis.. Det känns lite överskattat.. Mycket bättre att ha speciella dagisskor då 😀

Passande skor till en bil älskare 😀 från Br skor.

En super tuff jeans jacka till Liam 😀 haha..

Super söt.. Kommer från Schack matt 🙂

Ucshhhh….. Ser hemsk utt :O hur i hela friden kan man lägga ut en sådan bild :O haha……

Borde stämma dom xD

Jag & min kollega xD höhö… Eller inte..

Aja..

– Nu måste jag ut och cykla!!!!! Känns som att jag har ätit typ 10 hamburgare idag :O omg.. Bläää.. Det va att gå ner i vikt och inte upp xD höhö

Just nu sitter jag och dricker varmt vatten med citron (Y) YEY!

För att….

 • Bra för viktminskning
 • Citron är en billig, lättillgänglig citrusfrukter, populär för sina kulinariska och medicinskt bruk. Det används för att förbereda ett utbud av mat recept till exempel citron kakor, citron kyckling och drycker som saft och citron smaksatta drycker. Det är också används till garnering. Citronsaft består av ca 5% citronsyra som ger en tarty smak citron. Lemon är en rik källa av vitamin C. Den innehåller också vitaminer som vitamin B, riboflavin och mineraler som kalcium, fosfor, magnesium samt proteiner och kolhydrater. Citron är i allmänhet konsumeras i form av citron eller citron vatten. Lemon vatten gör en hälsosam dryck, speciellt när det tas på morgonen. Daglig konsumtion av citron vatten ger ett antal hälsofördelar som:

  1. Bra för magen
   Lemon kan lindra många matsmältningsproblem när det blandas med hett vatten. Dessa inkluderar illamående, halsbränna och parasiter.
  2. Utmärkt för Hudvård
   Lemon, som är en naturlig antiseptisk medicin, kan delta för att bota problem med huden. Lemon är en C-vitamin rik citrusfrukt som förbättrar din skönhet, genom föryngrar huden inifrån och på så sätt få en glöd i ansiktet.
  3.  Botemedel halsinfektioner
   Lemon är en utmärkt frukt som stöd i kampen mot problem i samband med halsinfektioner, halsont och halsfluss eftersom det har ett antibakteriellt egendom.
  4. Bra för viktminskning
   En av de stora hälsofördelarna med att dricka citron vatten är att det banar väg för att förlora vikt snabbare, vilket fungerar som en stor viktminskning åtgärda. Om en person tar citronjuice blandat med ljummet vatten och honung, kan det minska kroppsvikten också.
  5. Kontroller högt blodtryck
   Lemon vattenverk underverk för personer med hjärtproblem, tack vare sin höga halten av kalium. Företaget kontrollerar högt blodtryck, yrsel, illamående samt ger avkoppling för kropp och själ. Det minskar även mental stress och depression.
  6. Fungerar som en blod renare
   De sjukdomar som kolera och malaria kan behandlas med citron vatten eftersom det kan fungera som en blodrenare.

  Så folket… Drick citronvatten (Y)

  Ucsh.. Nu får det hända något.. Cykeltime (Y) Bränna alla dumma kalorier..

  Puss&Kram & Smek…

  Kommentera