<3

Jag och Liam har varit hemma hos Izza 🙂 Skojjigt, har inte träffat henne på länge <3 <3 Känns som evigheter sedan men ändå som om det vore igår xD haha..

Det tog ca 20 min att gå hem till henne, hmm kanske 2 km? eller ngt.. Haha, Liam segade som fasiken.. Först skulle han hoppa på alla små ”kanter” Sedan skulle han springa och då snubblade han på sig själv? Inte nog med det… Så fort en bil körde förbi så skulle han såklart stanna och titta på den.. haha.. Sen kom ju givetvis ett moppegäng, de körde som idioter, blev riktigt sur på dom.. Men Liam tyckte iaf att det var roligt xD haha..

Men när vi hade kanske 200 meter kvar?? Så stötte vi på en ENNNORM katt… Katten var nog större än båda vovvarna tillsammans.. Haha.. Båda vovvarna var jätte rädda, katten ville hälsa och mjaauade så sött medans båda hundarna skällde som fan..

– Såå okej då.. Denna söndagen har varit helt okej 🙂 Känns som att jag har hunnit med massor 😀 Så mysigt att vara hemma igen 🙂 Har verkligen saknat Liam <3

 Liam ville också hälsa på kissen 🙂 Jätte snäll kissekatt 🙂 Sedan när vi gick så följde den efter oss en bit :S Hmm hoppas kissen hittade hem igen.

Yeah! Nu har jag precis lagt Liam… För en gångs skull i sin egna säng, den senaste tiden har han sovit i vår säng. Aja, så nu sitter jag här och dunkar musik xD Böööhööö, mitt huvud har ont 🙁 🙁

Puss&Kram

 

 

 

Kommentera