Grattis….

– Till mig själv.. Jag har precis förstått att jag är människa.. Hmm, njaa.. Det var att ta i.. Vissa dagar känner man sig bara så fett deppig?? Jag är nog inte den ända.. Vissa dagar tänker man bara för mycket..

Aii… Man kan inte alltid vara lycklig? Eller egentligen är man lycklig?? Man kanske ”tror” att man är lycklig, bara för att det ska vara så… Lixom hur roligt hade det varit om man hade gått runt och varit nere hela tiden då?? Som ”vissa” folk alltid var innan på yngre dar..

Att varje dag gå runt som en robot och göra alla ”måsten” att bara finnas där, aldrig känna efter vem man själv är.. Helt ärligt nu! Jag vet inte vem jag är, jag vet inte vad jag vill, jag är vilse, vilsen av alla måsten! Jag har helt glömt bort mig själv… Allt annat går före. Något som verkligen äter upp mig är stressen, jag stressar för mycket dagligen…

Just nu lever jag bara av en massa måsten och en massa saker som man måste leva upp till hela tiden.. Man måste vara bra nog?

En massa normer om hur jag ska vara! Jag vill vara den jag egentligen är, men jag sitter fast?

Jag vill inte drömma längre, jag vill leva upp till dom…

Om jag sitter och tänker.. Så är jag en väldigt ensam person. ( Jag har mina vänner som jag älskar osv. ) Men om man nu kollar utöver det… Lixom… Jag saknar kärlek, någon som verkligen bryr sig om mig 24/7… En person som älskar mig för den jag är… Någon som säger; Ohh äntligen är du hemma, jag har saknat dig så mycket.. Någon som ringer till mig när jag varit borta ett tag, eller kommer hem lite senare än tänkt…

– Ibland är allt bara så ensamt… När man verkligen tänker efter…

Juste… Jag hade ju slutat tänka? Jag lever i min ”bubbla” som lycklig…

 

– idag är en depp dag… men imorgon kommer livet vara underbart igen.. Ibland måste allt bara kännas lite deppigt?

Kommentera