Homiee..

– Då har man slutat för idag då 🙂 Ganska skönt faktiskt eftersom att jag är helt död..? Hmm.. Men ikväll ska jag allt gå och lägga mig riktigt tidigt.. Ska faktiskt upp och jobba imorgon också 🙂 Duktig som jag är xD höhö..

Asså usch på vädret :O :O Det är hur blåsigt som helst ute.. Det känns ju nästan som att man ska tappa peruken xD

PÅ vägen hem från jobbet stötte jag på några ”bekanta” givetvis så skulle jag hälsa, på mitt sätt… Vilket innebär att jag vinkar och säger typ ”tjena” eller något.. Men dum som jag är så kollar jag inte ner på marken.. Så jag snubblar ju fram och nästan halv ramlar xD haha pinsamt, kände mig typ som ugly betty?? höhö..

Aja nu ska jag hämta hem min älskade bebis <3

Därefter kanske man skulle sova 1 timme?? Eller kanske bada jaquzzi?? eller kanske städa?? Hmm… Svårt val..

Puss&Kram

 

Kommentera