Kortfattat…

– idag känns mina ord tomma!? Vet inte varför.. En riktig funderardag.. Så mycket handlar om framtiden. Vilka val jag ska göra, vad jag vill med mitt liv.

Det är så stort, lixom de val jag gör nu kommer antagligen följa med mig resten av livet… Därav att det är så stort och jobbigt,.. Man vill ju välja rätt väg?? Eller finns det någon rätt väg? Alla ska ju gå sin egna väg? Men det känns som att man ”måste” följa en viss väg för art lyckas… Blöö!

Så många tankar…. Jag är en person med mycket energi, som vill att det hela tiden ska hända saker…

Min dag har iaf varit bra. 🙂 jobbat, kaffat med izza. Efter jobbet när jag skulle hämta Liam hos Mormor&morfar så stod maten serverad till mig 😀 lyyyx 😀

Men det absolut bästa idag är att Yasmine äntligen har fått sin lilla maddox 😀 😀 Ohh vill att dom ska komma hem nu… <3 Nu ska jag och liam ut och gå med izza <3 vi ska bli hälsosamma 😀 20110821-081620.jpg

Kommentera