Onsdag…

– Godmorgon alla folkisar 🙂 Hoppas att ni har sovit gott… Jag tror att det Ă€r nĂ„got fel pĂ„ mig? :S Gick och la mig runt 2 inatt, men kunde inte sova lĂ€ngre Ă€n 7??? Hmmm.. Det Ă€r verkligen inte likt mig…

Yeah… VĂ€dret Ă€r kasst, sĂ„ har ingen lust att gĂ„ ut och gĂ„ en morgon promenad… Buuhuuu…. FĂ„r vĂ€l sitta och surfa pĂ„ blocket istĂ€llet xD Jag Ă€r jĂ€tte sugen pĂ„ att köpa en ny bil, dvs en familjebil… Just nu har vi en Volvo s60, visst jag Ă€lskar den.. Men lixom? Man fĂ„r ju inte plats med nĂ„gonting typ…

Jag har precis fÄtt i mig mitt Àlskade kaffe <3

Jag stÄr inför ett vÀldigt svÄrt beslut.. JÀtte jobbigt, ska jag, eller ska jag inte?? :S

Aja nu ska jag dunka hög musik och surfa pÄ blocket xD haha, jag stÄr nog med ena benet i vuxenlivet och det andra i tonÄrslivet?

btw, trĂ€ningen börjar komma igĂ„ng 🙂 Fett glad, kĂ€nner mig sugen pĂ„ att gĂ„ hela tiden 😀

Buhuu, jag saknar er…. 🙁

Puss&Kram

 

Kommentera