Myyys…

– En riktig myslördag 😀 Ganska sĂ„ skönt…. Har suttit och glottat pĂ„ tv.. haha, det hĂ€nder dĂ„ inte ofta…

SĂ„ fort Dogge kom hem sĂ„ fick han göra mat till mig xD haha lat? YEAH! Men vadĂ„, jag sitter ju skönt… Mycket bĂ€ttre att vĂ€nta pĂ„ att han kommer hem dĂ„ ju xD haha..

NJaaa, man kanske skulle gĂ„ och lĂ€gga sig? Hm, vadĂ„ att det kĂ€nns fett galet att gĂ„ och lĂ€gga sig sĂ„hĂ€r tidigt en lördag? :O Men…. Ibland kan man vĂ€l behöva det.. Jag kĂ€nner att min kropp inte pallar…? Även jag kanske behöver extrema vilodagar xD haha.. Eller sĂ„ har jag ”landat” pĂ„ jorden nu igen nĂ€r Liam inte Ă€r hemma… NĂ€r han Ă€r hemma sĂ„ kan jag springa runt och ha mig hur mycket som helst.. Haha….

MEEEEN imorgon,.. Jag kĂ€nner bara hur mycket krafter jag kommer att ha imorgon xD hahaha… Hmm..

Kanske att man skulle ta och vĂ„ldta kudden elller nĂ„got?? Ligga och lyssna pĂ„ regnet… Leka pensionĂ€r? Aii men det Ă€r faktiskt mysigt…….Kommer nog inte kunna somna Ă€ndĂ„… Kommer bara sakna Liam 🙁

Puss&Kram

One thought on “Myyys…

Kommentera