Hmm…

– sitter och läser lite inne på Aftonbladet 🙂 alltid intressant..

Där hittade jag en annons om sociala medier..

På sätt och vis stämmer det ju.. Unga personer kan påverkas lätt.. Ofta skaffar de någon ”förebild” och då vill de ”vara” som hon/han… Kan även vara för att passa in eller för att vara ”häftig”.. I dag så är ju typ internet livet??

Man kan ju ta kissie som exempel… Många unga ser ju upp till henne och vill vara som henne.. Pga hennes blogg? De bantar sönder sig osv osv..

Det handlar om grupptryck och osäkerhet.. Om man är någon annan så kanske man är bättre? Men även de osäkra personerna ”hittar” hem någon gång… Det är viktigt att närstående stöttar och ger råd till personer som hamnar ”snett”…

20110828-084229.jpg

” alla dina snedsteg du gör som ung kommer du att ångra när du blir äldre”

Kommentera