Söndagskväll..

– Mysig söndagskväll 🙂 Liam kom hem runt 17.. Ohh mysbebis, som jag har saknat honom 😀 😀

Han hade massor att berätta, han ville berätta allt som han har hittat på med farmor i helgen 🙂 hehe sötnos <3

Därefter cyklade vi hem till Izza 🙂 Liam tyckte att jag och Izza var tråkiga.. Haha, så han ville umgås med Magda och Mats istället… Haha.. Kaffetanter xD

Just nu sitter vi båda i soffan och myser lite 🙂 Vi väntar på att Dogge ska komma hem.. Då ska jag och Izza ut och traska, hälsosamma som vi är (Y) Yeah! Måste bara tillägga att jag verkligen älskar min stegräknare 😀 😀 Innan så använde jag min telefon, men då kom jag på att batteriet dog så jäääkla snabbt…. Buuhu!

Imorgon väntar massssor med ärenden… Haha…

Aii nu måste det hända något… Haha Dogge kom precis… Dax att sätta på sig promenixskorna..

– Hoppas att alla har haft en härlig alkoholfri helg…

Puss&Kram

 

Kommentera