Onsdag..

– Idag Ă€r jag on daa work…Skojjigt 😀 Älskar alla nya höstskor.. Haha skulle kunna ha alla? Eller ahh, just nu Ă€r jag hemma pĂ„ lunch 🙂 Muumsigt.. Har Ă€ntligen fĂ„tt hem mina bilder som jag bestĂ€llde 😀 😀 YEAH! Älskar foton <3 SnĂ€ll som jag Ă€r sĂ„ ska jag ta med nĂ„gra till jobbet för att ge till mormor & mamma.. 🙂

Ohh jag kĂ€nner mig sĂ„ pigg, massa energi <3 ME LIKEEE…

Fick Ă€ven hem en katalog om en massa barngrupper i sölvesborg.. Faktiskt sĂ„ ska jag ge det ett försök, sĂ„ nu har jag anmĂ€lt oss till lite olika grupper… Kan vara roligt för Liam att trĂ€ffa massa andra barn ocksĂ„, inte bara de barn som Ă€r pĂ„ dagis 🙂 Jag ska ge det ett försök… För Liams skull…… Jag tycker inte om barngrupper dĂ€r jag ska vara med, jag vill inte att folk ska stirra ut mig.. Glo pĂ„ allt jag gör… Blööööö…. Jag skiter i folket, bara de inte undviker Liam pga att jag Ă€r sĂ„ ung…. Som innan…. Jag Ă€r inte sĂ€mre och Liam Ă€r inte mindre vĂ€rd!!! Ucsh, fördomar mot yngre förĂ€ldrar….. BLÖ PÅ ER!

Aja…PĂ„ lunchen har jag hunnit Ă€ta + fikat + rastat vovvarna.. NICE!!!

Idag ska mormor hÀmta Liam pÄ dagis ( min mamma ) Liam har inte trÀffat henne pÄ evigheter, hon har varit ivÀg pÄ en massa inköp xD haha.. SÄ idag kommer de bÄda att bli super glada..

PUss&kram


 

Kommentera