Söndag…

– Söndagar ÄR sega! Så är det bara! Ucsh, jag är helt slut idag.. buuhu!

Igår var man på kräftskiva, trevligt trevligt… Kanske därför man är seg idag? Haha, kan nog vara ett samband…

Vi stack även inom Rondella, hmm….? Typ inget folk alls… Sen förstår jag inte riktigt folks klädstil? Hur snyggt är det då att ha stringen upp till ryggen och fläächa magen hur som helst, inte på en 50?? åring iaf…. Hm!

En riktig miss :O :O Så sexy!

Aja, det satt några gamlingar i baren och stirrade som fan på mig? Sedan hör jag hur de säger; Är inte det Bodil och Steves dotter… Hmm, givetvis så frågesatte jag dom… Jag sa; jo det är jag, vadå? Sedan vände jag på klacken och gick…. Hmm?

Idag då… Jag vaknade runt 12?? Skönt att få sova ut lite… 😀 När jag steg upp stod frukosten serverad 😀 YEEEY! Därefter kollade vi på film och bara mös.. När klockan blev 4 så gick jag, Liam och vovvarna ut på promenix.. Vi var ute väldigt längre, höhö vi har precis kommit hem.. så typ 3 timmar eller något? Jätte skönt.. Liam började bli trött, så sista biten fick jag putta honom på cyklen.. haha.. Men annars har han varit jätte duktig, han är cyklat jätte långt. 🙂

<3

Så nu sitter jag och Liam i soffan och myser lite, han borde slockna när som.. xD

Puss&Kram

 

 

Kommentera