Onsdag…

Aha, då har typ halva veckan gått? Redan lixom… Jag har börjat lägga mig super tidigt på kvällarna?? Redan klockan 11.. Hmm… Inte alls likt mig..

Idag är det wooork dag 😀 Skojjigt.. Roligt att se alla höstskor som kommer, älskar att prismärka de nya varorna.. Jag kan ju inte direkt undvika att typ prova alla samtidigt xD Men det är bra? För då kan jag faktiskt prata mer om skorna till kunderna.. Typ om någon är liten i storleken osv osv osv.. 😀

Men just nu har jag kommit hem.. Mamma skickade hem mig, eller ahh på sätt och vis gjorde jag det själv.. Eftersom att jag har råkat bli sjuk?? SUCK!! Hatar att vara sjuk… Hmm, jag lovade mamma att vila? Men undra hur det ska gå när det finns så mycket att göra här hemma..? Kanske vila 30 min? Sen hämta Liam 😀 Aja får se hur det blir…

Igår var jag och shoppade en massa i kstad 😀 😀 YEY! Så skojj med alla höstsaker..

Puss&Kram

 

 

 

Kommentera