Myys fredag..

– En riktig mysdag.. Fick verkligen sova ut idag, vaknare typ 12 eller nĂ„got.. 😀 Hur skönt som helst.., Dessutom fick jag vĂ€rsta servicen nĂ€r jag vaknade… Frukosten serverad, massage osv ovs 😀

Idag har jag verkligen sluppit stress… Jag ska nog sluta stressa? Kan det vara sĂ„ enkelt..? Haha vĂ€rt ett försök..

Jag och Liam har varit pĂ„ badhuset i Bromölla, vi har lekt hur mycket som helst 😀 😀 Ohh mysss… De hade byggt om jĂ€tte fint, vĂ€ldigt barnvĂ€nligt.. Liam Ă€lskade det.. Men först var han jĂ€tte rĂ€dd och ville hem… Men efter ett tag nĂ€r han hade tittat pĂ„ alla barnen sĂ„ kom han ocksĂ„ igĂ„ng.. Spenderade typ 2 timmar dĂ€r? 😀 Myyys.. Vi ska nog dit en runda imorgon ocksĂ„ 😀 Kanske att man skulle sticka till badhuset en gĂ„ng i veckan? Hmm vĂ€rt att tĂ€nkas pĂ„..

DĂ€refter var vi hungriga, sĂ„ vi stack till Bellas place.. Jag pratade mycket med en av delĂ€garna.. ( de Ă€r 3 ) Super trevlig + jĂ€tte fint stĂ€lle… Men tyvĂ€rr sĂ„ var det fullbokat… Lite trĂ„kgit faktiskt.. NĂ€r jag vĂ€l kommer hem sĂ„ ser jag att min lillasyster har checkat in dĂ€r… Knappt retligt.. Aja jag och Liam körde tillbaka till Sölvesborg, gick inom black and white och köpte lite mat 😀 OxfilĂ© 😀 MUUUUMS <3

Just nu sitter vi i soffan och tittar pĂ„ Idol… Liam Ă€r helt slut.. Han somnar nog nĂ€r som helst.. Badhuset snodde alla hans krafter xD

 

Puss&Kram

 

Kommentera