Puhhh..

Äntligen är man hemma och kan pusta ut 🙂 Skööönt, min rygg pallar inte trycket.. Men va faaen jag får väl ligga på spikmattan och hoppas på resultat xD haha dumma rygg! Ska nog köpa mig ett gymkort och träna upp ryggen??? Hmm.. Värt att tänkas på..

Jag slutade runt 18.15.. Då skulle jag hem, hinna kissa vovvarna och hämtat Liam innan 18.30.. Haha stressigt? YEAH! Liam är så trött och gnällig när han är på dagis så länge, därför ville jag gå med vovvarna innan han kom hem xD haha.. Så typ 18.25 sätter jag mig i bilen för att köra upp till kanehall… Men jooo ta mig faaaen.. Bilen startade inte! GAAAAH!! Dogge hade tagit ut batteriet.. SUCK! Ringde till mamma som var på väg till Alicias hopptävling/träning?? Så hon kom direkt, TUR! Jag hade aldrig hunnit! :O Hon släppte av mig på kanehall och sen plockade mormor upp oss 😀 Tur att familjen finns asså <3

 

Vi gick inom Ica och handlade lite fooood… Självklart så skulle Liam ha choklad, hmm och endast för att mormor var med så fick han det xD Och självklart en himla massa kakor, så just nu sitter jag och Liam och fikar 😀 Ganska mysig onsdag ändå 🙂

Aja, nu får jag väl lägga mig på spikmattan lite, sen blir det att städa.. Haha YEAH! Jag försökte anställa Alicia som städerska för 100:-/timmen, men hon gick inte med på det… Blööö, suck på henne, hon vill inte tjäna pengar…. höhö..

Ohh idag följde världens snyggaste gummistövlar med mig hem 😀 Slänger upp bild senare…

Puss&Kram

 

 

Kommentera