Fredag…

– Allmänt jobbig dag?? Min näsa bara rinner och jag håller på att hosta upp alla tarmarna.. YEY.. Underbart… Aii men det börjar bli bättre nu. Var nere på apoteket och storhandlade innan xD haha.. Fett coolt att hostmedicin finns på tabletter.. Typ äntligen…xD Jag HATAR att dricka hostmedicin, det smakar alltid skit :O Blööö.. SKit bra med små tabletter 😀

 Annars har jag bara legat och sovit hela dagen typ?? Yeah! Så roligt.. Blöööö, jag vill vara 100% frisk nuuuuuu…

Aja, efter all vila så stack jag och Liam in till kstad… Vi gick inom Elgiganten där jag köpte en jätte söt liten rosa kamera 😀 😀 😀 Har länge velat ha en liten enkel ta med kamera… Lixom palla asa med sig systemkameran överrallt… Hela 12.2 megapixlar 😀  YEY! Bra köp…

Därefter ville Liam till mc donalds, och eftersom att det faktiskt var fredag så stack vi inom där 🙂 Det var faktiskt ganska gott? Trots att jag inte kände så mycket smak xD På vägen hem körde vi till ett skogsområde och gick runt och tittade 😀 MYYYYS <3 Sveriges lägsta punkt 🙂 Liam tyckte att det var häftigt.. 🙂

 

Puss&Kram

Kommentera