TJA!

– Lite dålig uppdatering nu för tiden tycker jag xD haha… Dumma mig… Men det blir bättre, har haft fullt upp + att jag har varit sjuk 🙁 BUUhu,, stackars mig…

Aja! Idag kan jag ju säga så mycket som att jag är fett trött.. Känns nästan som att jag vill gå och lägga mig redan nu och vakna upp imorgon..

Jag har precis kommit hem från dagens middag 😀 MUUUMS! Älskar att bli serverad fooood. Det är så jobbigt att göra det själv…. Eller ahh det är ju inte speciellt roligt att laga mat till sig själv?

Ucsh, just nu väntar jag på ett ”pirrigt” besked…. xD haha.. Får väl se…

Idag när jag passerade Open gym kunde jag inte låta bli att gå in där? av någon jobbig anledning…. Så ahh! Nu sitter man här med ett gymkort och hoppas att man för en gångsskull pallar ta tag i träningen 🙂 Jag måste verkligen bli peppad till att dra ner dit… Hmmm… Det löser väl sig…

Buuuhu! Jag känner mig fett deprimerad……………. JAG HAR FÅTT MUNSÅR!! Det känns som att hela världen går under eller något? Jag vill inte visa mig ute?? 🙁 Hoppas att den äckliga skabbiga saken snart tar sitt pick&pack och drar snabbt som fan från min stackars läpp… 🙁 Kan man inte skicka över det till någon man inte tycker om istället….

Puss&Kram / DA DEPP!

Kommentera