Alltid lika jobbigt..

– Alltid, alltid, alltid….. Det är alltid samma visa! Varje gång jag hämtar Liam på dagis så blir han skit sur och vill verkligen inte hem, han vill stanna kvar och leka med alla barnen…

Det är alltid så! Han blir förbannad på mig, cyklar iväg… Men sen de dagar då han är där längre ( dvs 18.30 ) Då kommer han springandes till mig och vill att vi ska gå så snabbt som möjligt?

Hmm! Det är lika jobbigt varje gång.. Idag fick vi stanna 20 min extra pga att han vägrade att komma! Sen när vi väl kommer hem så är han skit ledsen och vägrar gå.. Blöö! Trotsålder eller vad :O Hoppas det försvinner snart! Men när mormor eller gammelmormor ska hämta han, ja då går det hur bra som helst.. Hmm! Haha..

Men imorgon ska han vara där länge pga att jag slutar inte förens klockan 18.20… Så då blir det nog ganska lätt? 😀 Hoppas, hoppas, hoppas….

 <33 Min älskade trotsbebis…

Kommentera