Godmorgon…

– Ännu en underbar dag.. Vädret är skönt, det känns så friskt på något sätt? 🙂 Sol + kyla = GÖTT!

Även idag har jag hållt mig till mina nya ”rutiner”.. Så jävla stolt över mig själv….. Jag är annars väldigt dålig på att ta tag i saker.. xD Men visst det är svårt, att stiga upp 6.30 då sover lixom Dogge & Liam… Då vill man bara ligga kvar och gosa… MEN! Jag fixar det!

Gick upp ca 6.30.. Gick ut med vovvarna i typ 30 min.. Därefter begav jag mig direkt till gymmet, var hemma runt 8 och då hoppade jag in i duschen tillsammans med Liam 🙂 & nu sitter jag här bakom datorn med en nice frukost och mycket nice musik.. 🙂 YEEEY! Jag ska jobba idag också.. WIIIHOO!

Idag är löning också <3 MEEEE LIKE!!

Ohh idag väntar jag på ett avgörande besked… Ohh! Spännande! Hoppas, hopppas, hoppas….

PUss&kram

Kommentera