Godmorgon…

– Ny vecka – nya möjligheter.. YEEY! Igår gick vi och la oss super tidigt… Redan vid 20.30 xD hahaha… Så idag är jag verkligen utvilad.

Gick upp runt 7.00.. Hoppade in i duschen därefter gick jag ut med vovvarna på en promenix 🙂 Klockan 9 skulle jag vara hos tandläkaren.. YEEEY! Usch, jag tycker inte om tandläkaren.. Tandläkarsträckkk…. eller ahh personerna är det inget fel på, men att de ska vara inne i munnen och gräva.. Blöö!

Jag skulle egentligen vara på gruppträning 9.30 på opengym.. Men det skeeet sig pga tandläkaren.. Fett segt att behöva betala något som man hatar så mycket xD

Just nu sitter jag här och äter en nice frukost med en himla massa skön musik 🙂 MEE LIKE <3

Får allt se vad dagen har att erbjuda! Jag är fett sugen på att hitta på något..Typ bara köra iväg långt som faaen? Btw.. Igår fick jag reda på att jag ska få en ny bil 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 KNAPPT GLAAAD.. Så nu ska jag dissa volvon och köra stenhårt på Audi istället xD FETT!

Nu ska jag busa lite med Liam..

Puss&Kram

Kommentera