Mina fötter pustar ut xD

Japp så sant så! Mina fötter är helt slut? Buuhu jobbigt… Men det är inte så konstigt när man har sprungit runt typ hela malmö xD

Yeah! Helt spontant så drog jag och mina finisar till malmö för shopping 😀 Vilket var väldigt roligt.. Dock hittade jag inte det som jag sökte :/ Buuuhu! Men jag fick lite inhandlat iallfall.. Haha lixom svårt att undvika shopping då xD Lägger upp bild på det imorgon 🙂

– Kanske ska trösta mig själv med lite internetshopping xD värt att tänka på……

Men just nu sitter jag här bakom datorn och bara chillar 🙂 Funderar på att ta mig ett bad i jaquzzin 🙂 Hmm, låter ganska så skönt… Sen lite peeling på det? YEY!

Dogge är hungrig så han lagar mat? Haha stööörd.. Men det är ju bra för min del för då kan jag bara värma det imorgon xD Så dum är jag då inte…

Puss&Kram

Kommentera