Tisdag…

– Har inte hunnit uppdatera idag? haha fullt upp hela dagen asså…

Idag hade vi ”sovmorgon” vilket innebär att vi vaknade runt 9.00 xD Det är ju sovmorgon för mig nu för tiden, annars går jag ju upp runt 6.30… haha ganska så skönt, vi låg och mös i sängen väldigt länge…

Därefter hoppade jag & Liam in i duschen, Dogge fick stå för frukosten xD hööh… Så när vi kom ur duschen så stod frukosten serverad.. NICE <3

Därefter begav jag mig ut på promenix med vovvisarna.. På ca 1 timme??? När vi hade gått klart slingan så gick vi hem till Izza för lite morgon kaffe <3

Givetvis mina ”Rull skor” 😀

Sen helt plötsligt blev jag spontan igen… Haha.. Så jag körde lite snabbt till EKO! Men hittade ingenting, ovanligt?

När jag kom hem så mötte jag upp Izza, vi stack till coffee house för lunchhh. MUMS!!Man måste ju lyxa till vardagen lite? Helt plötsligt var klockan mycket så vi var tvungna att sticka hem till mig…. Dogge skulle dra till jobbet och Liam är för liten för att vara hemma själv? xD höhöh… Men vi begav oss snabbt ut igen, blev lite shopping i stan.. Därefter gick vi till lekparken där Liam fick leka av sig lite.. Han har ju så mycket energi när han inte är på dagis.. xD haha..

Klockan 18.30 begav jag mig till gymmet, skulle vara med på en gruppträning med mycket kondition.. Haha fett skönt men svettigt.. Känns underbart att faktiskt kommit igång med träningen för en gångsskull xD

Lite kortfattat… xD haha….

Puss&Kram

Kommentera