YEY!

– Morgonpigg eller vad? xD haha njaa faktiskt inte egentligen… Jag hade gärna legat kvar i sängen och slappat 😛 haha… Hoppas att ni alla har sovit gott och är pigga och glada 🙂

Jag har precis hoppat ur duschen 🙂 Fräääääächt…

Idag funkade mina rutiner xD har varit ute med vovvarna i nästan 1 timme, sedan gymmet ca 40 min… 😀 😀 😀 Duktiga jag <3

Inte alls sugen på frukost idag?? Hmm! Blir nog en massa kaffe istället xD

WOOOW! Idag fick vi tidningen!!! Det var ta mig faaaen på tiden.. Vi har ringt och beställt flera gånger.. Men får aldrig någon tidning?? BLT har inte ens kontaktat oss.. Utan när vi ringer dit så har dom bara avaktiverat vår tidning??? HELA TIDEN LIKADANT!! Ett tag fick vi massa konstiga räkningar osv osv… När vi ringer dit och klagar så säger de bara att brevbäraren inte hittar vår brevlåda och att de ska försöka igen! Men ingenting händer! Det har hänt ca 4 gånger… SÅ IGÅR!! Då ringde jag och var skiiiit sur på dom! & idag fick vi tidningen för första gången på ca 4 månader……. Idioter…

Kommentera