Ett barn med många vagnar.. Bugaboo Cameleon <3

– Tänkte slänga upp lite om vagnar 😛 haha jag har ju en del erfarenheter kring det xD haha…

Jag har haft 5 vagnar.. Men bara ett barn.. Haha.. Jag var beroende ett tag av att prova nya vagnar.. Så jag var ju tvungen att köpa alla också.. Så typiskt mig xD

Min första….

Jag älskade denna vagnen i början när jag inte hade körkort.. + att jag tyckte att den var cool, jag  var ju typ 17 eller något.. xD haha.. Men det var bra.. Den var rejäl och pallade massor, det fick plats hur mycket som helst i den också.. Det är liggdel + sittdel + bilbarnstol osv osv 🙂 Men när jag tog körkort och skulle ha vagnen med mig så gick det inte! Denna vagn är super klumpig… Tar stor plats… Speciellt i min lilla bil ( volvo s60 ) 5/10… Pris då; ca 6000.. Vagnen är jag fortfarande kvar, men jag ska spara den som ett ”minne” xD haha.. Tönt…

Min andra vagn..Den var lätt och smidig.. Bra funktioner..Meeen.. Det var inte den vagn jag sökte.. Så jag hade vagnen i kanske 6 månader? 5/10.. Pris då; ca 2000. Såld…

Tredje vagnen… Bugaboo gecko.. Mycket bra vagn! Helt klart den bästa av de alla! Lätt och smidig! MEN..Den dög inte så länge.. Jag ville ha det som var bättre och hade mer ”klass” Jag nöjde mig inte med en vagn som var okej…Men det är en skiit bra vagn! Man kan lixom byta tyg och sånt hur mycket som helst.. det är nästan som en Iphone.. Man kan designa dom hur man vill xD Men jag hade bara vagnen i typ 3 månader… 7/10.. Pris då; ca 6000… Såld…

Fjärde vagnen.. Bugaboo cameleon.. Här har vi den!! Vagnen som passar mig perfekt! Lätt smidig! unik.. Man kan designa hur man vill, som geckon…Man tröttnar lixom aldrig på den.. Liam älskar denna vagnen! Jag också, dogge också.. <3 Vi kommer aldrig göra oss av med denna vagn! Denna rekommenderar jag stenhårt! Vill man ha en bra vagn som är lätt och tar lite plats så är denna helt klart rätt.. (Y) Väger ca 9 kg.. 😀 Grrraw.. Här är vagnen med klass! 10/10.. Pris då; ca 13 000 med alla delar vi köpt till.. Finns alltid hos oss <3

Sen har vi så klart en vanlig Brio sulky.. Som mamma&pappa alltid har till Liam.. Den funkar bra den också!

Ett barn med många vagnar xD

Puss&Kram

Kommentera