Trött kropp…

– Så sant sååå… Min kropp är helt slut.. Buuhuu! Stackars lille jag…

Det känns som att det blir en tidig kväll för mig idag.. Men det kan väl också vara skönt? 🙂

Idag har jag jobbat fram till typ 18.15 🙂 SKojjigt.. Idag var det riktigt kallt ute? Sånt där riktigt höstväder 😀 MYSPYS! Efter jobbet begav jag mig en runda till gymmet för att pumpa lite 🙂 YEY! Har ju faktiskt inte varit där på ett bra tag.. Dumma mig.. Jag har varit så oaktiv med allt ett tag? GRRAW.. Kan ni inte skälla på mig eller något? Iallafall peppa mig? 🙂 Därefter kom mormor och lämnade Liam till mig 🙂 Så vi var ute och gick en runda.. Passade även på att gå förbi lekparken 🙂 Liam tycker ju att det är skit roligt, dock så blir det mörkt så tidigt nu? Känns lite dumt att vara ute och leka då? Aja skit samma!

– Egentligen tänkte jag fixa mina naglar ikväll.. Men det blir inte riktigt så.. Jag pallar faktiskt inte.. Haha.. Jag gör det imorgon..

Puss&Kram

 

Kommentera