Nougatkaka….

– Just nu sitter jag och Yasmine och käkar en massa nougatkakor xD haha nyttiga är vi ju också så klart… xD

Idag vaknade jag runt 9.. Skönt att få lite sovmorgon 🙂 Idag är en leeedigdag 😀 😀 YEY! Givetvis så började jag städa så fort jag vaknade.. Haha jag brukar typ alltid städa när jag är ledig… Höhö, av någon konstig anledning så mår jag dåligt när det är stökigt… Konstiga jag?

Därefter läste jag morgontidningen med en kopp kaffe <3 MYS!

Idag har jag faktiskt fixat mina naglar 😀 😀 Det behövdes vill jag lova…… Jag har även varit så duktig och färgat håret… Jag måste typ färga håret en gång i månaden, annars ser det ut som att färgen är helt möglig? Aii men färgen blir typ urtvättad…

Nu ska jag hämta Liam på dagis och därefter ska jag, Liam, Yasmine & Maddox bege oss till Eko 😀 😀 Shopping…. 

Kommentera