Brrrr..

– Ja exakt… Fy faaaaaen vad kallt det är ute :O :O Brrrr… Man vågar ju knappt visa sig ute asså? Så jäkla kallt…. Kanske dax att slänga på sig sin feta Peak jacka… Dock funderar jag starkt på att köpa en goose jacka… Men ändå inte lixom? Alla går ju runt i dom nu förtiden.. Hmm! Så njaai där övertygade jag mig själv.. Jag ska INTE köpa en sådan.. Kanske hittar någon annan schteeekig jacka som passar kräsna mig xD

Just nu så tittar Liam på tv.. Dock är discovery på.. Så han kanske blir smart (Y) YEEEY! Då kan det väl vara okej?  Egentligen tycker jag inte om att han ska glo på tv hela tiden.. Så dryyyygt..

Funderar stark på att gå ut en runda med vovvarn 😀 Hur skönt låter inte det då? MEn jag lär ju få packa på både mig och Liam en himla massa kläder… Suck… Btw, stackars Liam… Idag hade vi glömt hans mössa hemma, så han fick låna en mössa på dagis?? uuuuuuurk!!!! stackarn…. Aldrig mer…

<3

Kommentera