Lördag..

– Lixom det är redan lördag? Hur snabbt går det inte egentligen?? :O Hinner inte med ett skit… Hmm! Haha, det är väl bara till att gilla läget..

Idag har jag jobbat på som bara denn… Det är typ nu folk inser att de behöver varmare skor xD haha..

Imorse var jag ute och gick en lååååång runda med mina älskade vovvisar 😀 😀 MYSSSS! Dock var det fett kallt :O Det var tom frost på bilarna.. YEY! Undra när snön kommer?

Igår fick jag värsta rycket med Liam… På kvällen bestämde jag mig för att Liam SKA sluta med blöjja nu! Även om han inte vill..! Herregud ungen är snart 3 år och använder fortfarande blöjja?? :O Katastrof… Men han älskar sin blöjja, det har varit jätte svårt att få han till att gå utan blöjjan! Men igår… Han gick faktiskt med på det! Och idag har han varit utan blöjja hela dagen.. I början hände det lite olyckor… Men nu mot kvällen så har han både kissat och bajsat på toaletten 😀 😀 😀 YEEEY! Duktig bebis <3<3<3<3 Det går framåt….

Lägger snart upp mina nya saker som jag har inhandlat 😀 😀 Så håll utkik 😀

Vinn 25.000 kr att shoppa för!

Kommentera