Söndagsduktig (Y)

Duktiga jag ställde klockan på 7.30, fast jag inte börjar fören klockan 11.. YEEY! Det är så jäkla skönt att bara ta det lugnt på morgonen, slippa stressen…. YEY! Dessutom har man inte varit ute och festat xD haha vilket gör att jag är på topp humör…. Funderar starkt på att slänga på en goo låt och dansa lite framför spegeln? Känner mig glad, pigg och frääääcsh…

Jag började dagen med att ta av Liams blöjja… Kort därefter skrek han att han var kissig… SÅ AHHH! Dagen började bra med Liams blöjja också.. Nu jäkla, nu ska vi slippa blöjjan på dagarna.. Natten är okej ett tag framåt 🙂 Jag är så stolt över min lilla sol.. <3 Han börjar bli så stor..

Därefter satte jag på mig en massa kläder och tog ut vovvarna på en sköööön promenix… Men fyyy fan vad kallt det är ute :O Brrrrr….. Vi gick en lång runda 😀 YEEAH! Bra start på denna dag…

Nu ska jag äta en goood frukost 😀 Så att man pallar med denna dag… WOOORK DAY! Ska jobba mellan 11-16.. 🙂 SKÖJJ!

Puss&Kram

 
Lovetool.se

Kommentera