Sammanfattning av min dag…

– Min dag började så klart lika bra som alla andra dagar.. 🙂 Inatt har jag verkligen sovit så skönt… Det kanske kan bero på gårdagens hemmaspa 😀 Ohh.. Det var super skönt! Jag och Yasmine körde på en riktig spakväll.. Men massa olika behandlingar för huden 😀 😀 I typ 2 timmar?? :O HAHA! Inte illa! Borde göra det lite oftare…

Dagen började med en goood frukost, som alltid…

Idag har man även varit i vår nya butik… 😀 😀 SKÖJJ! Den har blivit jätte fin. På fredag öppnar vi i Olofström 😀 😀 OHHHH kul… Aii men anledningen till att jag stack dit var för att det var några olika tidningar som skulle plåta oss 😀 😀 YEEEY! Älskar att vara med i tidningen.. typ älskar att synas.. Därefter gick vi till något uteställe för lite foood 😀 Mysigt! Ett väldigt härligt tjejgäng…

Givetvis så passade man på att shoppa en massa också 😀 😀 haha oväntat.. Ouuups!

– Imorgon ska jag bli duktig på att uppdatera igen 🙂 Bra vaaah? Men ibland händer det lite för mycket? Så man hinner bara inte?

PUss&Pök..

 
Gratisbio.se

Kommentera