Onsdag..

– Aha, såhär mitt i veckan? xD höhö.. Lill-lördag och allt ju.. Man kanske ska gå ner till systemet och köpa några liter vin och supa sig as kalas och sedan däcka? Hmm Låter som en kul onsdag asså… Men Njaaai! Skulle inte tro det.. Istället ska jag mysa med min älskade bebis 😀 😀 Mycket värdefullare tid <3

Idag har jag varit och jobbat.. Fast inte hela dagen.. Jobbade bara halv-dag idag asså 😀 Ganska skönt, för då har man ändå hela dagen framför sig? YEEEY! Försov mig idag också?? BUUUHU! Det börjar bli en dålig vana asså?… GAH!

Givetvis kom det en massa räkningar idag också.. Ucsh! Alltid lika tråkigt, hatar dom allihopa…

– Jag ska snart gå och hämta min älskade bebis på dagis 🙂 Jag hoppas verkligen att det har gått bra med blöjjan idag också 😀

PUss&Kram

 

 
Photobox - 100 foton gratis

Kommentera