Godmorgon..

– Godmorgon gott folk.. Hoppas att ni är pigga och glada 🙂 Idag vaknade jag verkligen på rätt sida, humöret är på topp 🙂 YEAH!

Jag vaknade runt 5.30.. Men pallade inte gå upp då, så låg kvar till typ 6 🙂 Skönt, vakna till lite innan man rycker upp sig själv från sängen.. Därefter fick hundarna lite fooood.. Sedan begav vi oss ut på en lååång och skön morgon promenix.. Duktiga som vi är <3 Vi var typ ute och gick i 1 ½ timme.. Super skönt, dock var det fett mörkt.. Började inte ljusna förns klockan var typ 7.30 eller något..

Först funderade jag på att dra till gymmet, men jag tänkte att jag tar mig en extra promenix i stället? Jag var ju faktiskt där igårkväll och pumpade xD

Nu har jag precis varit inne i duschen, passade på att peela kroppen + ansiktet.. Lika så bra att passa på när man har tid till det? 🙂 Känner mig super frääääsch... Liam & Dogge ligger fortfarande och sover.. Haha, tänk så mycket dom missar xD Men antar att jag får väcka dom snart, Liam måste upp till dagis.. 🙂

Aja.. Nu ska jag väl äta min frukost och dricka lite kaffe + tidningen, yeah tidningen kommer fortfarande? Hmm ett under! 

Puss&Kram

 

 

Kommentera