Family <3 Bäst <3

– Jag älskar min familj <3

Min familj har alltid funnits där för mig, de har alltid stöttat mig i alla beslut som jag har tagit… Även om det kanske inte har varit de smartaste besluten.. Men de har alltid funnits där.. 

De har funnits där i tonåren, dvs i min trotsiga period… Vi har bråkat, vi har varit fete ovänner, men om man nu sitter och tittar tillbaka så kan man förstå… När man själv sitter här som förälder så kan man förstå vad ”felen” var.. Så måååååånga mobiler jag har slängt i väggen.. 

– De har alltid velat mitt bästa. Jag kommer så väl ihåg när jag skulle ha tandställning…. Jag total vägrade… Jag levde ju så klart i ”nuet” då… Men de övertalade mig, vilket jag är glad över idag.. 🙂 

De ställer verkligen upp i alla väder.. Tänk om alla hade fått ha en så bra familj… <3

” ingenting är omöjligt, du kan om du verkligen vill” Med de orden har jag kommit långt i mitt liv… 

<3

Ohana

De kommer alltid att betyda väldigt mycket för mig.. <3

Den dagen de fick reda på att jag var gravid, som 16 åring.. De tvekade inte på mig en sekund..

– Ni är bäst…

<3

 

Kommentera