Måndag…

– Ny vecka, nya möjligheter?? Inte sant 😉 

Jag vaknade runt 9.. Tog mig lite sovmorgon, varför inte lixom, jag är ju faktiskt ledig idag 😀 YEEEY!

Jag började dagen med lite gröt och julkalendern..  Hehe perfekt lixom.. 

Funderar starkt på att ut och gå en låååååång runda med vovvarna.. Men får se, kanske bara blir en kort promenix xD höhö.. 

Ucsh… Jag har städat hela lägenheten nu, tvättat osv osv osv, mindre roligt.. men sånt skit som måste göras lixom.. haha… Jag tycker inte alls om att städa egentligen.. Vem gör det? xD Aja, duktig är jag iaf, känns ganska gött nu efter…

Buuhu! Just nu sitter jag i en efterbliven telefonkö med telia… SUCK! Hatar verkligen att ringa runt till massa bolag som alllllllltid gör fel… BÖÖ! Har två bolag till som jag ska ringa, hmm mindre roligt… Det är också sånt skit som måste göras ibland… Håll tummarna att det går bra..  Ucsh! Finns det tråkigare saker…..

I mitt horoskop stod det att jag skulle ta tag i ”ekonomiska frågor” så ahhh passar väl  på med det nu.. xD haha.. kanske hinner inom banken med för att sätta in lite caaashich!

Puss&Kram

 

 
Senap webbyrå

Kommentera