helt slut??

– Min kropp känner sig helt slut asså? Funderar starkt på att gå och lägga mig snart? hmm... Vadå gamling?

Inte för att jobbet tog slut på mig… Det är alltid skojjigt att jobba 😀 😀 jag älskar alla mina skor <3

Dock stötte jag på ett antal problem idag.. SUCK!! varför ska vissa människor gå på en personligen?? Sen när ”felen” verkligen kommer fram så är de såååå ledsna!! men varför ens yttra sig från början dåååå!! Det är så  hemskt att vissa inte förstår bättre... :/ MOG1

Just nu sitter jag här bakom datorn och lägger upp lite saker på tradera och blocket 😀 😀 Jag har på tok för mycket saker som bara ligger till ingen nytta! Någon annan får ta den glädjen istället 🙂 🙂 Kanske skulle lotta ut lite på bloggen? 🙂 Har massvis med saker som är helt oanvända :/ Buhu! Mitt köpbehov…

Puss&Kram

 

 
Senap webbyrå

Kommentera