Godnatt..

– Nu säger vi godnatt! jag vill mer än gärna överge denna värdelösa dagjävel! Jag ska spy ut all skit idag.. Då blir morgondagen så mycket bättre…?

#”%#&%#&#%”¤#(/&)%”&%¤”%¤#!¤…. FAN! Grundlurad…

fucking stupid Bastard .. Wie zum Teufel wollen Sie ruinieren das Leben eines Menschen auf diese Weise .. Ich hätte nie den Mut, in der Lage sein, etwas, das du mir angetan hast jetzt tun! Ich habe mich rief, zu viele Nächtejetzt schlafen, weil dieser … Alles nur, weil Sie hätte es so verdammt gut! Sie Basis-Set me up, ging hinter meinem Rücken und trat mich in den Bauch! Wie zum Teufel kann YOU! Ich fühle mich verprügelt … Heilige Scheiße! Ich zahle deine verdammten Scheine ….

Idag är ju lillördag.. Egentligen känner jag bara för att festa stenhårt idag och bara glömma bort allt för stunden… Men alkoholen skapar bara nya problem, det är bara en dålig lösning, som inte funkar i längden...

Jag hade iaf en väldigt trevlig kväll hemma hos Izza <3 Fick annat att tänka på.. 🙂 Super skönt! 🙂

Ucsh! nej nu ska jag försöka sova..…… Håller tummarna på att jag lyckas… Bara det att min kropp svider, mina ögon svider… HMm.. Accch! För mycket klagande från min sida idag…. Eller vad säger ni?.. Typiskt att jag skulle börja bli aktiv idag då…. HM! Det var ju därför jag hade hållt mig borta ett tag…

– Godnatt…

Senap webbyrå

Kommentera