Härligt!

– Vilken sköööön kväll.. 

Så lugnt och fridfullt.. Jag & Liam har haft det super mysigt.. 🙂 Vi passade på att ta ett bad i Jaquzzin med en massa peeling.. Liam ville så klart också prova xD haha.. Det kanske hjälper han för att få fin hud i framtiden? haha xD Han är bara för sööt… Han lekte fisk i vattnet… Höhö..

Just nu sitter jag här bakom datorn och kränger lite gooodich.. jag förtjänar faktiskt det? hihi..

Aii men imorgon, då jävlar! kanske Ska mitt hälsosamma liv börja igen 😀 😀

Asså det känns typ som att alla festar som fasiken idag..? Achhh, inte jag iaf 😀 Duktig…

Imorgon ska jag även fixa mina naglar.. Är ganska trött på dom nu.. hihi.. Man känner alltid sig lite finare när naglarna är på topp? Gör inte ni också det?? I detta gråa väder så måste man faktiskt unna sig själv lite.. 🙂 Kanske ska boka lite massage? Sen lite andra behandlingar också? höhö.. Aii..

– Jag har myst i min OnePiece hela dagen 😀

 

– Min badmössa är bara för bra <3 Skit bra när man inte vill tvätta håret 🙂

Puss&Kram

Kommentera