Liams nya ”kompis”

Igår köpte vi en potta till Liam……. Han HATAR den.. Han vill verkligen inte sitta på potta, han blir super arg och springer och gömmer sig.. Hmm.. Blöjja hela livet?

Det är precis som att han är rädd för den.. Eller åldersnojja…. höhö

Men det kommer, vi får öva lite då och då.. Till en början får han sitta på den helt vanligt med blöjja på.. han måste vänja sig vid den och tanken.. Övning ger färdighet (Y)

Pottan är super fin, man kan använda den till mycket.. Pall, stol, man kan ta bort ”ringen” och sätta den på en stor toalett.. Perfekt.. Det är nästan så att jag själv vill använda den..  Jag vill också höra musik när jag lägger en korv…

Beskrivning
Fisher-Price – Stepstool Potty blue.
Den kungaliknande stegstolspottan ger ifrån sig musik som belöning för att uppmuntra de små när dom levererar. 3 olika musikteman. Locket fälls ner för att bli en pall som är användbar för att nå upp till ex handfatet. Sitsen kan tas bort för att använda på en vuxentoalett som insats. Pottan tas lätt bort för tömning.

 

Puss&Kram

Kommentera