Asså jöööörkk..! SnuskGubbar!!

– Måste ju bara kommentera att det finns så sjukt många snuskgubbar.. eller ahh det vet väl alla? tyvärr.. Vart man är kollar, vart man än är så är det äckliga gubbar… Man blir alltid drabbad av de svinen… JÖRK!

SÅN JÄVLA DISS!!

Man ska ju inte börja tala om de gånger man är ute på krogen… Undra hur många gånger man faktiskt blir tagen på röven… Alla äckliga förslag om att gå hem och ha sex mm.. JÖRK! ” jag super ner dig för att sedan gå hem och knulla…”

Tycker mest synd om alla små tjejer som inte har så mycket erfarenhet.. Många gånger blir de lurade, de blir erbjudna pengar mm.. Äckelgubbar som kan sitta bakom datorn och leka ung och äckla sig som faaaan.. Örrk! Finns det något äckligare.. Ucsh! Va alltid observanta gott folk… Träffa ALDRIG någon person från internet själv!!! Låt era föräldrar ta kontakt med personen först eller något :O

Han kanske egentligen är —–>

Man kan läsa hur mycket som helst om folk som har blivit kidnappade, våldtagna & mördade mm av äckliga folk som de har ”träffat” via internet….

– Allt har fördelar och nackdelar.. även internet.. .

Asså jag gick in på en sida där jag inte hade varit på ett bra tagJO givetvis.. Jag hade inte förväntat mig något annat?? Ganska tråkigt att man ska behöva förvänta sig äckliga folk som inte har ett liv!

” Hej. Hur är det med dig då:) Du såg väldigt fin och sexig ut, Skulle gärna se mer utav dig. Lust att visa dig i cam, eller kanske bilder:)? Din kropp;)? Har ingen cam själv, men men du var sjukt fin iaf:) Puss!!!” 

”hej 🙂 du verkar vara en jättesöt tjej som verkar ha en skön stil! 😀 säger inte det här för att få något i gengäld, utan ville bara ge en komplimang (:”

” Varför svarar du aldrig?

????????????????????

tänkte ju bjuda dig på en semester.

kom till sthlm eller karsltad och bo på hotell med mig.

Hallå????? svara?

tror du skulle gilla mina 18 i omkrets.

Ska vi busa lite i sängen.. Du är väldigt fin. ”

” Kan inte du visa dig i cam?? kan jag få ditt telefonnummer??”

Några meddelanden som jag tydligen hade fått i december…

– Asså palla!!! fattar inte folk…. Lixom ofta jag ens skulle vilja svara på sådana mail dååå.. HMM! Vad tror folk egentligen? :O

Människor svin som inte har något liv.. För mycket fritid, desperata idioter… 

– Många gånger försöker de locka med saker, försöka göra en intresserad… jag ger dig det, jag köper det osv osv.. Men lyssna för tusan aldrig på sånt :O 

JÖÖÖRk!! Mår dåligt bara av att tänka på det!!!

– Alla tjejer har antagligen varit med om äckliga gubbar... tyvärrr… Vi kommer nog aldrig bli av med dom.. Möjligtvis om vi isolerar oss? Men hur kul är det dååå… 

– Eller vad säger ni?? Har ni någongång varit med om en äcklig gubbe/kille??

Rätt eller fel?

 

 

Kommentera