Seeg…

– idag har jag varit och jobbat 🙂 skojjigt!
Dock vaknade jag inte förens typ 10 eller nĂ„got.. Skit sent 😼 hmm! Fick stressa som fan eftersom jag skulle vara i Bromölla vid 10.30… ouuuuupps!
Mitt i all stress sĂ„ gjorde jag kaffe som jag tĂ€nkte jag skulle ha med mig! Men nĂ€r jag kommer ner till bilen för att packa in allt skit. SĂ„ stĂ€ller jag kaffet pĂ„ taket… Joo men visst! Tro fan att jag glömde den dĂ€r ocksĂ„!! Helt plötsligt hörde jag en smĂ€ll! DĂ„ Ă„kte koppen ner i marken.. DĂ„ fattade jag! Haha sĂ„ sjukt illa! Haha… Tur ingen bil var bakom iaf…

Efter jobbet begav jag mig hem, lagade lite mat 🙂 det blev kyckling wook.. Mums 🙂

Liam satt som ett ljus bakom filmen bilar 2.. Haha i typ 2 timmar.. Hörde inte ett ljud frÄn honom. Hehe.. Kanske sÄ man ska göra nÀr man ska stÀda eller nÄgot xD

Annars har jag bara tagit det lugnt! Legat bakom Tvn.. RĂ„kade dock sova i typ 1,5 timme?? Haha… tur att Liam Ă€r sĂ„ duktig 😀 han hade varit i kylen och plockat fram mackor.. Annars har han bara suttit hĂ€r bredvid mig nĂ€r jag sovit . 🙂 han Ă€r sĂ„ bĂ€st<3 Nu blir det vĂ€l mer film eller nĂ„got xD hehe! Det Ă€r ju faktiskt söndag.. DĂ„ fĂ„r man vara slööööö... Eller vad sĂ€ger ni? 😉 20120108-211240.jpg

Kommentera